logo-white

Mobiliari
de bany

El bany ha estat durant molts anys l’estança oblidada des del punt de vista del disseny. No obstant això, d’un temps ençà, ha començat a ocupar nombroses pàgines en les revistes d’interiorisme i decoració.

L’espai on et cuides i mimes mereix tota la nostra atenció. Sense oblidar la funcionalitat, volem que el teu lavabo sigui una de les estances més top de la teva llar.

botiga-mobles-bany-reus

MOBILIARI DE DISSENY

mobiliari-de-bany-reus

Vine a visitar-nos i descobreix la gran varietat de materials d’última generació que podem oferir per al teu lavabo: sanitaris, aixetes, accessoris, etc. Sigui el que sigui el que busquis, ho trobaràs al nostre ampli catàleg. Tant si vols que fem el projecte del teu bany complet, com si busques un moble amb un determinat disseny, estarem encantats d’ajudar-te.

L’objectiu de Terracota és la vostra satisfacció. I el nostre compromís, oferir-vos la solució perfecta per a la vostra casa. Conscients que cada client té unes necessitats i circumstàncies, a Terracota oferim un servei d’assessorament totalment personalitzat.

L’espai on et cuides i mimes mereix tota la nostra atenció

Catálogo grifos de diseño Tarracota 7

Aixetes

A Terracota ens apassionen les aixetes de disseny.

És per això que disposem d’un ampli catàleg d’aixetes de bany, cuina i exterior de diferents estils i acabats.

Aixetes monocomandament, bicomandament, columnes de dutxa, termoestàtiques i encastades. Minimalista o barroc, romàntic o rural, sigui quin sigui l’estil de la teva llar, tenim l’aixeta perfecta.

 
 

Som distribuïdors
oficials de: