logo-white

Més de 25 anys
vestint llars

A Terracota portem més de 25 anys sent còmplices de tothom qui s’ha atrevit a viure a la casa dels seus somnis. Som un showroom de materials de la llar, al servei del particular i de professionals de l’arquitectura i l’interiorisme. La nostra motivació més gran és la satisfacció del client. Saber que aconseguim que tot tipus de llars assoleixin el seu màxim potencial gràcies al nostre assessorament, ens impulsa a seguir creixent en aquest mercat tan competitiu.

T

Trajectòria

A Terracota comptem amb una trajectòria professional contrastada. Durant aquests 25 anys, hem caminat agafats de la mà dels principals arquitectes i interioristes de la província de Tarragona.

E

Experiència

En el món de l’interiorisme i la decoració, un factor fonamental és l’experiència. Gràcies a ella, aconseguim resoldre molts dels imprevistos que poden sorgir durant un projecte.

Visita el nostre showroom

A la nostra botiga de Reus comptem amb més de 200m² d’exposició, on podràs trobar un ampli catàleg de terres i revestiments de ceràmica, porcellanes, terres hidràulics, parquets, aixetes de disseny o mobiliari de bany.

Som especialistes en terres hidràulics, però treballem amb tot tipus de paviments i revestiments, mobiliari de bany, complements i molts més materials.

Els nostres clients opinen