logo-white

Porcellànics
& Ceràmiques

Sobre on tot s’erigeix

Ets de combinacions arriscades o prefereixes alguna cosa més conservadora? Sigui quin sigui el teu estil, trobarem l’opció encertada. I al millor preu.

botiga-terres-i-ceramiques-a-Reus
CERÀMIQUES TERRES PORCELLÀNICS TERRES HIDRÀULICS
terres-ceràmics-Reus

Tenim la fórmula perfecta per trobar el terra que estàs buscant. Consisteix en escoltar les teves necessitats, fer un estudi de casa teva i seleccionar l’adequat dins el nostre catàleg. Treballem amb les millors marques del mercat internacional. Els terres porcellànics que oferim a Terracota combinen innovació i disseny amb la garantia de màxima durabilitat. Si busques qualitat, estil i assessorament personalitzat vine a visitar-nos.

La decisió del terra de la teva llar és una de les més importants que prendràs. Quan s’inverteix en alguna cosa que vols que duri per sempre, o si més no per molts anys, s’han de tenir en compte molts factors L’acabat, la resistència i el manteniment del material escollit són paràmetres a tenir en compte. El nostre equip comercial estarà encantat d’explicar-te les característiques de cada opció. Amb els seus pros i contres. Tria des del coneixement. Tria amb Terracota.

Som distribuïdors
oficials de:

Revestiments
de disseny

rajoles-disseny-parets

Des dels més avantguardistes i innovadors, fins als més tradicionals. L’ànima de la llar resideix en el seu revestiment, a partir del qual es va planificant tot el mobiliari i la decoració. És el punt de partida del disseny. La seva elecció és una de les més importants en el projecte de la casa dels teus somnis.

Les opcions són infinites. Si bé sempre han existit preferències de revestiment per a cada estança, els nous corrents d’arquitectura i decoració ens porten apostes arriscades que s’integren harmoniosament.

Ceràmiques per a banys

A Terracota tenim infinitat d’opcions perquè al teu bany combini la màxima funcionalitat amb les últimes tendències. Explica’ns les teves necessitats i trobarem la solució perfecta perquè el teu bany es converteixi en una de les estances més exclusives de la teva llar.